Pozdrav iz Zagreba

Objavljeno: 19.06.2007.

Pilot-projekt artikulacije lokalnih identiteta, organiziran u prvoj fazi kao pripremni seminar i radionica za budući projekt dizajna vizualnog identiteta Zagreba kao turističke destinacije.
Suorganizator: Turistička zajednica grada Zagreba

rad radionice

prezentacija rezultata radionice
Javna predavanja i radionica na temu vizualnog identiteta Zagreba kao turističke destinacije održani su od 16. do 18. svibnja 2007. godine u Hotelu International u Zagrebu u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, koja je u cijelosti financijski omogućila ovaj projekt.

Organizacijski tim HDD-a
Ivana Fabrio, Ira Payer, Narcisa Vukojević

Predavači
Boris Bakal, Neda Cilinger, Ivana Fabrio, Siniπa Ilić, Vesna Jurić Bulatović, Silva Kalčić, Zlatko Kapetanović, Snješka Knežević, Fedor Kritovac, Boris Ljubičić, Vladimir Mattioni, Filip Miličević, Saša Poljanec Borić, Vedrana Sunko, Marija Tonković, Tonči Vladislavić, Feđa Vukić, Vesna Vuković i Željko Zorica

Moderatorica diskusija
Ira Payer

Voditelji radionice
Ivana Fabrio, Damir Gamulin, Nikola Radeljković, Narcisa Vukojević

Sudionici radionice
Nina Bačun, Thomas Bauer, Petra Blažinčić, Roberta Bratović, Matea Bronić, Ivan Čepelak, Zoran Dukić, Matija Grgurić, Sanja Horvat, Tina Ivezić, Tin Kadoić, Lina Kovačević, Srđan Laterza, Maja Lešnik, Igor Manasteriotti, Filip Miličević, Iva Paska, Ana-Marija Poljanec, Mirna Raduka, Maja Sokolean, Vedrana Sunko, Ivan Veljača, Ivana Vulić i Petra Zlonoga

HDD ovom inicijativom želi aktivno sudjelovati u artikuliranju postojećih komunikacijskih standarda, a ovim projektom pomoći u detektiranju uporišnih točaka za projektiranje elemenata vizualne komunikacije grada, odnosno sastavljanje projektnog zadatka javnog natječaja.

Cjelokupni će se sadržaj projekta dokumentirati i objaviti kao posebna publikacija, koja će uključivati sažetke predavanja, transkripte diskusija, rezultate radionica itd.

‘Pozdrav iz Zagreba’ suorganiziran je s Turističkom zajednicom grada Zagreba, a namjera je da se i ‘Pozdravi’ koji će uslijediti organiziraju u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama i gradskim/regionalnim upravama.

Primjerom suradnje TZGZ i HDD-a je među ostalim promovirana pozitivna procedura javnih aktivnosti, od iznimnog značenja široj društvenoj zajednici te primjer institucijama u javnom sektoru, koja jedino takva može rezultirati kvalitetnim i odgovornim rješenjima.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook