Icograda traži Generalnog direktora

Objavljeno: 28.02.2012.

Icograda je raspisala natječaj za novog Generalnog direktora. Rok za prijavu: 30. ožujka 2012. do 12 sati.

Icograda je svjetska krovna organizacija posvećena dizajnu vizualnih komunikacija. Osnovana je 1963. godine, a ujedinjuje sva svjetska nacionalna udruženja dizajnera i organizacije koje se bave grafičkim dizajnom, vizualnim komunikacijama, dizajn managementom, promocijom, edukacijom, istraživačkim radom i novinarstvom vezanim uz to polje. U radu Icograde sudjeluje više od 200 članica iz 67 država i to je čini najvećom internacionalnom organizacijom u sferi dizajna.

Zbog odlaska sadašnje direktorice Brende Sanderson na novu dužnost, Icograda je raspisala natječaj za novog Generalnog direktora. Ova pozicija uključuje trogodišnje imenovanje (uz mogućnost produljenja ugovora) te odgovornost za svakodnevno operativno i administrativno upravljanje te nadzor cjelokupnog poslovanja Icograde. Posao se obavlja u Tajništvu Icograde u Montrealu.

Cjelokupan tekst natječaja možete naći ovdje.

Zainteresirani kandidati trebaju poslati CV i molbu do 30. ožujka 2012. do 12:00 (podne u Montrealu) na search@icograda.org. Sva pitanja u vezi natječaja mogu se postaviti na istu adresu do najkasnije tjedan dana prije isteka roka za prijavu

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook