Prijave za sudjelovanje na 23. bijenalu oblikovanja - BIO u Ljubljani

Objavljeno: 09.02.2012.

Muzej arhitekture i dizajna u Ljubljani objavio je poziv za sudjelovanje na 23. Bijenalu oblikovanja

Kustosi ovogodišnjeg izdanja su Margo Konings i Margriet Vollenberg iz studija Organisation in design. Kako je najavljeno, pod temom Design Relations 23. BIO vrednovat će svježe ideje, ali i istražiti na koji se način dizajn odnosi prema društvenosti, održivosti i kulturalnosti, prikazujući presijecanja područja kulture i tržišta, obrta i industrije.

Radove koji će biti izloženi kustosi će izabrati iz zaprimljenih prijava. Sama izložba održat će se od 27. rujna do 11. studenog 2012. u Muzeju arhitekture i dizajna u Ljubljani.

Bijenale oblikovanja među malim je brojem velikih međunarodnih izložbi s tradicijom duljom od 48 godina, a predstavlja pažljivo selektiran prikaz suvremenih trendova u međunarodnom dizajnu. Od prvog bijenala, održanog 1964. do danas, održana su 22 takva izložbena pregleda internacionalnog dizajna.

Online prijave za izlagače traju od 6. veljače do 30. ožujka. Link za prijave nalazi se ovdje: http://www.bio.si/Entry-Submission.aspx

O nagradama će odlučivati dizajnerski žiri u sastavu: Giulio Cappellini, Sven Jonke, Sophie Lovell, Jimmy MacDonald i Vasa J. Perović.

Više informacija o 23. Bijenalu oblikovanja i o samom natječaju pronaći ćete ovdje: www.bio.si

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook