Dizajnerska početnica: Pakiraonica 2 / Omotni papiri

Objavljeno: 28.11.2011.

U subotu, 26. studenog 2011. s početkom u 11 sati u HDD galeriji održat će se radionica za djecu pod nazivom Pakiraonica 2 / Omotni papiri. Radionicu će voditi grafička dizajnerica Izvorka Jurić.


Koja je svrha omotnih papira? Kakvi sve mogu biti omotni papiri? Kakve strukture poznajemo? Kakvu biste strukturu odabrali za vaš dizajn omotnog papira?

Radionica "Pakiraonica 2: Omotni papiri" pokušat će dati odgovore na navedena pitanja te kroz razgovor i izradu različitih struktura (apstraktne i figurativne, geometrijske i organske, kromatske i akromatske...) približiti djeci izradu struktura i dizajn omotnih papira. Pogledat ćemo zanimljive primjere struktura i omotnih papira na koje možete naići kod nas ili u svijetu te zatim pokušati izraditi svoje kreativne strukture koje će u konačnici postati originalni omotni papiri za darove.

Za potvrdu sudjelovanja svog djeteta molimo vas pošaljite ispunjenu prijavnicu na hdd@dizajn.hr. Broj sudionika je ograničen.


Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 26. 11. 2011. od 11-13 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 25.11. 2011. do 16 sati

Sponzor: Jamnica d.d.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook