Dizajnerska početnica: Wall 'ko pročita!

Objavljeno: 15.11.2011.

U subotu, 19. studenoga 2011., s početkom u 10 sati u HDD galeriji održat će se radionica za djecu pod nazivom Wall 'ko pročita. Radionicu će voditi grafička dizajnerica Narcisa VukojevićLjudi vole pisati po zidovima. Po zidovima kuća i zgrada, po zidovima školskih WC-a i hodnika... a onda i po zidovima virtualnog svijeta.

Razmišljamo li o tome što zapravo pišemo i kako se sve što napišemo može odraziti na one koji to čitaju? Na njihove osjećaje, samopouzdanje, vrijednosti, na njihov položaj u obitelji, školi, među prijateljima... I što to što pišemo, na kraju krajeva, govori o nama? Možemo izazivati pozornost, ali se možda možemo pobrinuti da nam to nije krajnji cilj.

Djeca će pokušati slobodno i kritički izraziti svoje misli i stavove, imajući na umu da ne ismijavaju, obezvređuju i mrze tuđe – jer se na zidu sve vidi!

Za potvrdu sudjelovanja svog djeteta molimo vas pošaljite ispunjenu prijavnicu na hdd@dizajn.hr. Broj sudionika je ograničen.


Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 19. 11. 2011. od 10-13 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 18.11. 2011. do 16 sati

Sponzor: Jamnica d.d.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook