Dizajnerska početnica: ECO FU[rni]TURE

Objavljeno: 15.11.2011.

U subotu, 12. studenog 2011. s početkom u 10 sati u HDD galeriji održat će se radionica za djecu pod nazivom ECO FU[rni]TURE Radionicu će voditi produkt dizajnerica Ada Kezić.Cilj radionice je uključiti djecu u proces stvaranja/dizajniranja i izrade 'namještaja' od ekoloških materijala poput drva i materijala koji nastaju preradom drva, kao što su papir, karton, te ostali biorazgradivi materijali koji se mogu reciklirati. Potičemo upotrebu takvih dizajniranih ekoloških proizvoda i dajemo im novu vrijednost znajući da su ekološki kroz čitav svoj životni vijek, točnije rečeno koji su od ideje, preko primjene sirovine poznatog i ekološkog porijekla, načina proizvodnje, transporta, vijeka i načina upotrebe pa sve do recikliranja ekološki osviješteni i brinu o održivom razvoju pojedinca i okruženja.

Za potvrdu sudjelovanja svog djeteta molimo vas pošaljite ispunjenu prijavnicu na hdd@dizajn.hr. Broj sudionika je ograničen.


Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 12. 11. 2011. od 10-13 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 11.11. 2011. do 16 sati

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook