Tržišne komunikacije pred sudom strogim i pravednim

Objavljeno: 04.10.2011.

Druga po redu nezavisna strukovna svetkovina tržišnih komunikacija okupit će preživjele s prošlogodišnje kalvarije, i one koji će to tek postati; a čak tri žirija – predselekcijski žiri, veliki žiri i žiri klijenata odlučili su kome dodijeliti 12 ordena Sudnjeg dana u pojedinim kategorijama, te će svoj izbor obznaniti svekolikoj javnosti. U subotu, 1. listopada, s početkom u 20:00 h, u podzemnim prostorijama Muzeja suvremene umjetnosti, opet će svanuti Sudnji dan!

Predselekcijski žiri u sastavu sedmero kreativaca iz sedam hrvatskih studija i marketinških agencija – Vanja Blumenštajn, Lidija Cakanić, Alma Čakmazović, Izvorka Jurić, Jurana Puljić, Tanja Škorić, Ivana Vučić – izabrao je kandidate koji su prošli do daljnje prosudbe velikog žirija, koji je o konačnim dobitnicima ordena odlučio, kao i prošle godine, putem internetskog glasovanja.

Veliki žiri dodjeljuje ordene u slijedećim kategorijama: Fotograf godine, Snimatelj godine, Glumac godine, Redatelj godine, Web-wizard godine, Kompozitor godine, Ilustrator godine, Animator godine i Mlada nada – kategorija namijenjena studentima. No, ordene u udarnim kategorijama Dizajner godine i Copywriter godine po prvi put dodjeljuje Žiri klijenata, sastavljen od predstavnika hrvatskih tvrtki i institucija iz komercijalnog i neprofitnog sektora. Uz sudbonosnu dodjelu ordena, publiku će, kao i prošle godine, dočekati projekcije radova odabranih u konačnu selekciju Velikog žirija.

Pored ove stroge, ali pravedne i nadasve profesionalne selekcije, posjetitelji i laureati će se po dodjeli ordena zabavljati u ležernom tonu zahvaljujući primamljivim beatovima čak petorice DJ-a i DJ-ica: DJ Rea, DJ Freez, DJ June 22, DJ Sanjin i DJ Volta, a ne zaboravimo ni mogućnost provjere jedinstvene izložbe utilitarne umjetnosti Piss of Art, u organizaciji neprofitne udruge Kulturna ofenziva, glavne sile koja stoji i iza objave ovogodišnjeg Sudnjeg dana. Ulaz na ovo događanje u potpunosti je besplatan.

Stoga, u subotu 1. listopada ne oklijevajte ni trenutka, već se zaputite u jedino sigurno sklonište od neizbježnog Sudnjeg dana, prihvatite ga s osmijehom – i preživite!


Linkovi:

Sudnji dan - http://www.sudnjidan.org/

http://www.facebook.com/sudnji.dan?ref=ts&sk=wall

B.K.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook