Otvorenje izložbe Zajednice za industrijski dizajn

Objavljeno: 23.05.2011.

U utorak 24. svibnja 2011. godine u 19 sati u Centru za dizajn HGK, Draškovićeva 45, otvorit će se izložba i predstaviti nova publikacija Zajednice za industrijski dizajn.Ukratko o izložbi:

Centar za dizajn HGK prošle je godine prvi put na zajedničkoj Izložbi ZzID 2010 predstavio radove industrijskih dizajnera – članova Zajednice za industrijski dizajn pri Centru za dizajn. Tada su i prvi puta tiskali publikaciju (portfolio) s informacijama o dizajnerima i dizajnerskim tvrtkama te fotografijama njihovih radova. Bila je to prva publikacija te vrste u Hrvatskoj (...tko što radi u industrijskom dizajnu u Hrvatskoj...).

Ove godine publikacija je proširena s novih dvadesetak dizajnera i tvrtki koji su se u međuvremenu pridružili Zajednici.

Ovo je druga izložba recentnih radova industrijskih dizajnera i proširene Zajednice za industrijski dizajn te izdavanje 2. tiskane publikacije ZzID 2011 s novim podacima o dizajnerima i dizajnerskim tvrtkama te fotografijama njihovih radova.

Centar za dizajn HGK
Draškovićeva 45, Zagreb
Izložba se može razgledati do 1. srpnja 2011. godine
radnim danom od 10-16 sati, a četvrtkom od 10-18 sati

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook