Veliko DA za dizajnere i arhitekte koji dolaze!

Objavljeno: 22.04.2011.

Novi jednodnevni festival dizajna i arhitekture za cilj ima afirmirati mlade i talentirane studente oba studija te predstaviti produkciju koja stalno nastaje na fakultetima, a da se javnost rijetko ima priliku s njom upoznati. Festival će se održati 7. svibnja u prostorijama Arhitektonskog fakulteta u Kačićevoj 26 u Zagrebu.

Organizacijski iza svega stoje sami studenti, odnosno klubovi studenata Studija dizajna i Arhitekture. Središnji događaj DA festivala, kojim se manifestacija ujedno i otvara, bit će izložbe mladih dizajnera i budućih arhitekata, s radovima u rasponu od dizajna vizualnih komunikacija, industrijskog dizajna, dizajna interijera, tipografije, fotografije i filma, do arhitekture, urbanizma, stanovanja i ostalih disciplina. Jednodnevna izložba se otvara 7. svibnja u 16 sati, a sat vremena kasnije kreću i predavanja zanimljivih profesionalaca iz područja dizajna i arhitekture, filmske projekcije, kao i prodajna izložba Moda sa šlagom.

U sklopu festivala bit će predstavljen i zbornik radova nastavnika Arhitektonskog fakulteta, Facta Arhitectonica, a u 22 sata u dvorištu Arhitektonskog fakulteta počinje i tulum, ujedno i jedini dio DA festivala za koji se naplaćuju ulaznice. Za sve ostalo, "pratite žuto", preporučuju studenti, a dok se žuto ne pojavi, i plavo pomaže u orijentaciji.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook