Lina Kovačević predstavlja se u londonskom Apple Flagship Storeu

Objavljeno: 18.04.2011.

Mlada dizajnerica i umjetnica predstavit će 18. travnja rad "Set for an Online Romantic Dinner", svoj završni projekt s magisterija na St. Martins School of Art and Design, a koji je Appleu posebno zanimljiv s obzirom da je oblikovan oko laptopa.

Set za online romantičnu večeru je kolekcija hibridnih proizvoda - pola tanjura, kutni tanjur, nakit - slušalice za nju, kravata - slušalice za njega, stolnjak sa otvorom za touch - pad kako ne biste prolili vino po tastaturi, te set pravila ponašanja za online romantične susrete. Inspiriran vjenčanjem iz 2009. na aerodromima u Dubaiu i Londonu, set je dizajniran za parove u vezama na daljinu koji svoje internet susrete žele učiniti znatno romantičnijima.

Također, autorica će pričati o svojim prvim projektima, kao što je Edit This Banner - vječna internet instalacija koja je osvojila prvu nagradu na Zagreb Film Festivalu, projektu Lego Robot Designer koji je osmislila za internacionalnu izložbu Device Art te novoj instalaciji s London Design Festivala - Design Psychology Test.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook