Studenti dizajna dizajniraju za Sirup

Objavljeno: 11.04.2011.

U sklopu Studija dizajna pokrenuta je nova radionica koja će polaznicima omogućiti da se okušaju na stvarnom zadatku izrade promotivnih videa za poznati klub Sirup.

Inicijativa je obostrana te iza nje stoje Vedran Kasap sa Studija dizajna i sam klub Sirup, a ideja za radionicu rodila se nakon što je kao vježbu u sklopu kolegija Tehnike prezentiranja pomoću računala, studentica Ana Sekulić realizirala promotivni spot za klub.

Namjera je bila formalizirati suradnju na obostranu korist, pa će radionica poslužiti kao platforma u kojoj će i drugi mladi dizajneri dobiti priliku da testiraju svoju kreativnost, znanja i vještine na stvarnom dizajnerskom zadatku te ga javno prezentiraju u konkurenciji s ostalima.

Najbolji rad prikazivat će se na MTV-ju tijekom lipnja ove godine, a izabrat će ga stručni žiri u čijem su sastavu grafičke dizajnerice Dora Budor, Maja Čule i Lina Kovačević, Olga Lugović – Ionidis iz Kluba Sirup i Ian Borčić sa Studija dizajna. Za veliko finale natjecanja u klubu Sirup bit će priređen tulum i izložba radova finalista.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook