Natječaj za primanje novih članova

Objavljeno: 15.03.2011.

Hrvatsko dizajnersko društvo objavljuje natječaj za primanje novih članova. Zbog upita zainteresiranih rok za prijavu je produljen do 31. ožujka 2011.Članom HDD-a mogu postati svi državljani Republike Hrvatske koji prihvaćaju Statut HDD-a, a koji su svojim dosadašnjim radom dokazali pripadnost praksi, teoriji i promicanju struke dizajna, odnosno svi oni koji su na bilo koji način zainteresirani za napredak dizajna u Hrvatskoj. Članovima mogu postati i osobe koje nisu državljani RH, ali su profesionalno vezani uz RH i svojim radom doprinose razvoju dizajna u Hrvatskoj.

Natječaj je otvoren za primanje u sljedećim kategorijama:
- profesionalci,
- pripravnici i
- studenti.

Kandidati i kandidatkinje koji žele postati članovima HDD-a trebaju u navedenom roku dostaviti svu potrebnu dokumentaciju, pripremljenu prema uputama za svaku pojedinu kategoriju. Detaljne upute i kriteriji za primanje u članstvo HDD-a nalaze se u Pravilniku za primanje novih članova koji se zajedno s Prijavnicom nalazi u privitku ove obavijesti.

Prijavnicu zajedno s potrebnom dokumentacijom možete dostaviti elektronskim putem na: tajnistvo@dizajn.hr odnosno na adresu: Hrvatsko dizajnersko društvo, "Natječaj za primanje u HDD", Boškovićeva 18, 10000 Zagreb

Rok za prijavu: 21. ožujka 2011. (računaju se sve prijave koje stignu do tog datuma)

Sve kandidatkinje i kandidati za primanje u profesionalnu i pripravničku kategoriju moraju dostaviti i potvrdu o uplati kotizacije u iznosu od 150 kn. Kotizacija se uplaćuje na žiro račun HDD-a 2484008-1100855084. Kotizacija se ne vraća. Kandidati za studentsku kategoriju ne plaćaju kotizaciju.

Promjena kategorije
Posebno se pozivaju svi članovi i članice HDD-a čiji se profesionalni status u međuvremenu promijenio da prijave promjenu svoje kategorije i također pripreme dokumentaciju prema uputama u Pravilniku.

Rezultati selekcije
Komisija za primanje novih članova pregledat će sve pristigle prijave i procijeniti udovoljavanje kriterija za učlanjenje u HDD. Svi će kandidati o rezultatima Natječaja biti obaviješteni putem e-maila najkasnije 7 dana nakon dovršetka rada Komisije.

Stupanjem u HDD između ostalog stječe se:
- pravo na porezne olakšice u skladu sa Zakonom (profesionalci i pripravnici)
- pravo na besplatnu ocjenu rada prilikom kandidiranja za članstvo u HZSU
- pravo sudjelovanja na natječajima koji zahtijevaju članstvo u strukovnoj udruzi

Pored toga stječu se prava i obaveze spram udruge:
- biti informirani o svim događanjima, natječajima, izložbama, radionicama i sl. vezanim uz aktivnosti HDD-a te na sve ostale obavijesti vezane uz stručna i profesionalna događanja u Hrvatskoj i inozemstvu;
- redovito plaćati godišnju članarinu;
- ravnopravno sudjelovati u svim internim natječajima;
- pravo na umanjenu kotizaciju na izložbama u organizciji HDD-a, umanjenu cijenu godišnjaka i ostalih publikacija u izdanju HDD-a
- pravo na člansku iskaznicu HDD-a i sve pogodnosti koje ona donosi
- aktivno sudjelovati u ostvarivanju zadaća Društva
- predlagati, birati i biti birani u tijela Društva (profesionalci);

Kontakt:
M 098 311 630
T/F: 01/4846 874
tajnistvo@dizajn.hr

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook