artOmat

Objavljeno: 06.12.2010.

Prvi božićni sajam ne-konvencionalnih umjetničkih proizvoda artOmat održat će se u Domu hrvatskih likovnih umjetnika od 10. do 24. prosinca 2010.Niste sigurni što biste mogli pokloniti najdražima za Božić ili Novu godinu?....
.... Neka Vam ovogodišnja božićna kupovina bude posebna, a pokloni kreativni i svježi!


Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u Zagrebu, u kreativnoj suradnji sa Muzejem ulične umjetnosti-MUU, Hrvatskim dizajnerskim društvom-HDD, Hrvatskom udrugom likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti-ULUPUH i Concept store/Galerijom PROSTOR organizira prvi božićni sajam nekonvencionalnih umjetničkih proizvoda, pod nazivom artOmat, koji će se održati u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma bb.

artOmat je sajam koji spaja umjetnost i dizajn, a poslužit će kao poligon za prezentaciju i prodaju unikatnih i kreativnih produkata afirmiranih, mladih umjetnika i umjetnica te modnih/grafičkih dizajnera i dizajnerica.

U toplom interijeru i kreativnoj blagdanskoj atmosferi Hrvatskog doma likovnih umjetnika uz hranu, piće, kuhano vino, izložbe, koncerte i svakodnevne DJ programe te ostale evente iznenađenja, građane i građanke će dočekati odabrani izlagači i izlagačice spremni na prezentiranje i prodaju vlastitih kreacija u posebno uređenim scenografijama, stvarajući pritom novu kulturnu točku svakodnevnog druženja.

Za ljubitelje i ljubiteljice slikarstva, kiparstva ili grafičkih tehnika, u božićnom duhu biti će održana i humanitarna aukcija radova renomiranih hrvatskih umjetnika/ca, koju će voditi i svima poznati voditelji: Jasna Nanut i Mario Kovač te Vam omogućiti jedinstvenu priliku za kupovinu vrijednih radova po povoljnim cijenama, uz degustaciju vrhunskog vina i glazbu mladih DJ-a i muzičara.

Svi željni novih znanja, iskustva sudjelovanja i produkcije vlastitog rada (Božićnog poklona najbližima) imati će priliku izraditi vlastiti kreativni rad na raznovrsnim radionicama uz stručno vodstvo renomiranih umjetnika/ca i simboličnu cijenu.
.

HDLU, Trg žrtava fašizma bb, Zagreb

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook