"Visim u Gavelli" Vanje Cuculića - poziv na otvorenje

Objavljeno: 07.12.2010.

U četvrtak 18. studenog 2010. u 18 sati u atriju GDK 'Gavella'  otvara se izložba kazališnih plakata Vanje Cuculića.

Pozivnica

Iz predgovora:

Vanja Cuculić s kazalištem "Gavella" kao dizajner surađuje od 2005. godine i predstave "Ptičice". Od tada do danas oblikovao je tridesetak plakata za kazališne predstave te sve kampanje s kojima se 'Gavella' oglašavala, osvojivši niz nagrada.

Posljednja potvrda uspješnosti te suradnje dobivanje je svjetske oznake dizajnerske kvalitete, Nagrade Red Dot 2010., koju je Vanja osvojio za seriju plakata - "Život je san", "Slučajevi običnog ludila", "Barbelo, o psima i djeci", "Ilijada 2001", "Dolina ruža". Na jedan od najvećih dizajnerskih natječaja na svijetu ove je godine prijavljeno više od 12 000 radova iz više od 60 zemalja, u tri kategorije, a serija 'Gavellinih' plakata nagrađena je u kategoriji Communication design. Ovom izložbom, u organizaciji GDK 'Gavella', proslavlja se ta nagrada i obilježava jedno razdoblje ove uspješne suradnje.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook