Kod Cuculića

Objavljeno: 31.05.2010.

Izložba Vanje Cuculića, 'Kod Cuculića', otvara se u Malom salonu u Rijeci 2. lipnja s početkom u 20 sati.

Izložba je pregled djelovanja u zadnjih 10tak godina. Bit će predstavljeno stotinjak uradaka iz područja grafičkog dizajna. Koncepcija postava je takva da uvodi posjetitelja u parafrazirani dizajnerov životni prostor i po sobama predstavlja različita i specifična područja djelovanja. Od dizajna vizualnih identiteta, preko ambalaže do kazališnih plakata.

Posebni naglasak je na oblikovanju identiteta i postava različitih muzeja, centara za posjetitelje i interpretacijskih ruta. Također u velikom dijelu zastupljeni su kazališni plakati, te identiteti vinarija i oprema vina.

Organizator izložbe je Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci


Dizajn identiteta i postava izložbe potpisuju Šesnić&Turković.

Vanja Cuculić rođen je u Rijeci 2. 12. 1977. Nakon završene gimnazije 1996. upisuje Studij dizajna u Zagrebu. Diplomirao je 2000. i počeo raditi kao dizajner, a ubrzo i kao art direktor u marketinškoj agenciji BBDO Zagreb. 2002. suosniva dizajn studio Clinica. Od 2004. do 2007. radi kao asistent na Studiju dizajna. 2005. pokreće Studio Cuculić. Za svoj je rad nagrađen brojnim domaćim i međunarodnim nagradama te su mu radovi publicirani u većini renomiranih časopisa za grafički dizajn (Print, Graphis, Novum, Kak…).

Kod Cuculića
Vanja Cuculić - Izložba grafičkog dizajna
Mali salon, MMSU, Korzo 24, Rijeka
2.6.- 12.6.2010.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook