ADCC Awards 2010.

Objavljeno: 03.05.2010.

Art Directors Club Croatia raspisao je natječaj za najbolje radove u području dizajna, oglašavanja i tržišnog komuniciranja. Rok za prijavu radova je 21. svibnja 2010. do 12 h.

ADCC Awards je godišnja nagrada za najbolje radove u dizajnu, oglašavanju i tržišnom komuniciranju općenito, na području Hrvatske. Radove ocjenjuje peteročlani stručni žiri i to u četiri glavne kategorije: TV/Film, Tiskani mediji, Web inovativna upotreba medija, Dizajn.

Radovi koji osvoje Zlato i Srebro direktno ulaze u konkurenciju za europski festival ADC*E Awards te automatski postaju dio izložbe koja nakon festivala u Barceloni putuje po Europi.
Ne propustite priliku prijaviti svoj rad na natjecanje najboljih kreativaca u području dizajna, oglašavanja i tržišnog komuniciranja!

Uvjeti sudjelovanja:
- u natječaj ulaze naručeni radovi koji su realizirani, odnosno objavljeni u periodu od 1. 4. 2009. – 1. 4. 2010. godine
- zadnji rok za prijavu (i dostavu) radova je 21. 5. 2010. do 12:00 sati (podne)
- kotizacija: 250 kn po prijavljenom radu

Žiri
Ivica Vidović, predsjednik ADCC
Davor Bruketa, kreativni direktor i suvlasnik agencije Bruketa&Žinić
Daniel Vuković, kreativni direktor / DRAP – Studio za web aplikacije
Branko Silađin, dipl. ing. arhitekture
Ivan Doroghy, profesor na Studiju dizajna
Ante Rašić, Studio Rašić, akademski slikar i dizajner

više informacija o natječaju možete naći ovdje

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook