Predselekcija za sudjelovanje u natječaju Regpak

Objavljeno: 24.02.2010.

Predselekcija za sudjelovanje u natječaju Regpak za izbor najbolje ambalaže proizvoda/serije na tržištu regije. Prijave se primaju do 1. ožujka 2010.

Ove godine HDD je pomogao u unapređenju natječaja CROPAK, koji se organizira već sedmu godinu, pa je prvi put ove godine uvedena i kategorija za najbolji grafički dizajn, najbolji industrijski dizajn ambalaže, te najbolji dizajn ambalaže u cjelini. Osim novouvedene kategorije, dizajn ostaje kao jedan od kriterija za ostale nagrade, kao što je to bilo i dosad.

Novost je i izbor najbolje ambalaže proizvoda/serije na tržištu regije, pod nazivom REGPAK, a koji se održava neovisno o nagradi CROPAK, a prijava se ne vrši izravno, nego nakon predselekcije koja se obavlja u svakoj od zemalja regije. Pobjednik REGPAKa potom izravno sudjeluje u svjetskom natječaju za nagradu WORLDPACK.

S obzirom na to da je predsjednica HDD-a Ira Payer zamoljena od strane organizatora nove nagrade REGPAK učiniti predselekciju za Hrvatsku, molili bismo vas za pomoć, kako bi se osigurao što kvalitetniji i potpuniji izbor,

Stoga vas molimo da najkasnije do ponedjeljka 1. 3. 2010. godine na adresu hdd@dizajn.hr pošaljete informacije o svojim dizajnerskim rješenjima ambalaže (naziv proizvoda, naziv vlasnika robne marke, kontakt osobu, svoje kontakt podatke i maksimalno 3 fotografije u niskoj rezoluciji), koja je već na našem tržištu ili će biti plasirana najkasnije do 1. 4. 2010. godine.

Napominjemo da je vaša prijava ovim putem neslužbena i da HDD za nju ne naplaćuje kotizaciju. Fotografije koje šaljete ne moraju biti studijski snimljene, već samo informativne, kao uostalom i podaci koje šaljete. Cilj je dobiti na uvid neke projekte koji bi možda mogli ostati neprimijećeni jer su odnedavno na tržištu ili su izrađeni u malim serijama i sl.

Nakon učinjene predselekcije za Hrvatsku, autore će kontaktirati organizatori natječaja te s njima dogovarati službenu prijavu prema svojim propozicijama. Uvjete iz Natječaja i pravilnika za nagradu REGPAK te informacije o proceduri i sadržaju prijava možete pronaći na www.ambalaza.hr ili doznati telefonom od organizatora na broj 01/ 6062 884, (kontakt osoba Tihana Lesić).

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook