Dizajnerska početnica: Bullyshit (Zaustavimo bullying u školi!)

Objavljeno: 21.01.2010.

U subotu, 30. siječnja 2010. održat će se treća radionica u sklopu edukativnog projekta Dizajnerska početnica. Voditeljica početnice je grafička dizajnerica Narcisa Vukojević.Rezultat trećega izdanja dizajnerske početnice neće nužno biti dizajn, nego će dizajn biti sredstvo kojim će se ukazati i pokušati riješiti određeni problem. A problem se upravo tiče djece i njihove neposredne okoline.

Tema će, dakle, biti bullying ili što kada djeca zlostavljaju djecu.

Ma kako se stvar činila strašnom i zahtjevnom, čini se da bi otvoren, kreativan i interaktivan pristup rješavanju ovoga i sličnih problema mogao i djeci predstavljati dovoljno dobar izazov.

Svi vi koji mislite isto dođite 30.1.2010. u 10 sati u Hrvatsko dizajnersko društvo, Boškovićeva 18. Radit ćemo plakate, naljepnice, bedževe i sve ostalo što vam padne na pamet u akciji Bullyshit – zaustavimo bullying u školi! A sve ćemo objaviti i na Bullyshit facebook profilu...

Prijaviti se mogu djeca viših razreda osnovne škole.


Kotizacija za sudjelovanje (pribor, piće): 50 kuna
Adresa za prijavu:  hdd@dizajn.hr
Rok prijave: 28.1.2009. do 15 sati

Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18, Zagreb
Vrijeme održavanja: subota 30.1.2010. od 10-12 h

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook