POGLE`Dizajn

Objavljeno: 21.10.2009.

Udruga za promicanje vizualne kulture OPA vas poziva na otvorenje izložbe POGLE`Dizajn u četvrtak, 22. listopada 2009. u 18.30 sati, ispred knjižare Ljevak na Trgu bana Jelačića 17 u Zagrebu.Izložba POGLE'Dizajn koju organizira udruga za promicanje vizualne kulture OPA, otvorit će se 22. listopada 2009. u izlozima prodavaonica u Ilici (od Frankopanske ulice prema Trgu Bana Jelačića) - Accessorize, Benettonu, Benettonu Kids, zlatarni Bashota, Dioni, Image Haddadu, Irisu, Krašu, knjižari Ljevak, Marelli, Morandiju, Palmersu, Panasonicu, Robertu i Tous. Na izložbi će se predstaviti radovi nastali na radionicama u zagrebačkim osnovnim školama pod vodstvom eminentnih dizajnera, likovnih umjetnika i profesora likovne kulture.

Cilj akcije POGLE'Dizajn je skretanje pažnje javnosti na važnost vizualnog/likovnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u vremenu orijentiranom na vizualnu komunikaciju. Osnovna je ideja akcije da dizajneri održe radionice s učenicima osnovnih škola, samostalno ili u suradnji s učiteljima likovne kulture.

U akciju je uključeno 30tak škola s područja Grada Zagreba i 10tak iz ostatka Hrvatske.

Više o akciji i izložbi u privitku.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook