Natječaj za prijem novih članova u HDD

Objavljeno: 23.09.2009.

Hrvatsko dizajnersko društvo objavljuje natječaj za prijem novih članova u kategorijama: profesionalci, pripravnici, studenti i učenici. Rok za prijavu: 23. listopad 2009.Kandidati i kandidatkinje koji žele postati članovima HDD-a trebaju u navedenom roku dostaviti svu potrebnu dokumentaciju, pripremljenu prema uputama za svaku pojedinu kategoriju.

Prijavnicu zajedno s potrebnom dokumentacijom možete dostaviti elektronskim putem na: tajnistvo@dizajn.hr

odnosno na adresu:
Hrvatsko dizajnersko društvo
"Natječaj za prijem u HDD"
Boškovićeva 18, 10000 Zagreb


Rok za prijavu: 23. listopad 2009.
(računaju se sve prijave koje su poslane odnosno osobno dostavljene s tim datumom)

Detaljne upute i kriteriji za primanje u članstvo HDD-a nalaze se u Pravilniku za prijem novih članova koji se zajedno s Prijavnicom nalazi u privitku ove obavijesti.

Sve kandidatkinje i kandidati za prijem u profesionalnu i pripravničku kategoriju moraju dostaviti i potvrdu o uplati kotizacije u iznosu od 150 kn. Kandidati za studentsku kategoriju ne plaćaju kotizaciju.

Promjena kategorije
Posebno se pozivaju svi članovi HDD-a čiji se je profesionalni status u međuvremenu promijenio da prijave promjenu svoje kategorije i također pripreme dokumentaciju prema uputama u Pravilniku.

Rezultati selekcije

Komisija za prijem novih članova pregledat će sve pristigle prijave i procijeniti udovoljavanje kriterija za učlanjenje u HDD. Svi će kandidati o rezultatima Natječaja biti obaviješteni putem e-maila najkasnije 7 dana nakon dovršetka rada Komisije.


Molimo Vas da sva pitanja postavljate isključivo elektroničkom poštom na adresu tajnistvo@dizajn.hr

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook