Numen/ForUse u Kući svjetla

Objavljeno: 08.06.2009.

U utorak, 09. lipnja 2009. s početkom u 20 sati u Kući svjetla u Puli, Nikola Radeljković, član dizajnerske grupe Numen/ForUse, održat će predavanje o nagrađivanom projektu Numen-light.Više o projektu na http://dizajn.hr/?id=350 i www.numen-light.eu

Kuća svjetla, sjedište hrvatskih tvrtki za dizajniranje rasvjete Lumenart d.o.o. i Skira d.o.o., koje predvodi dizajner rasvjete Dean Skira, organizacijom stručnih predavanja omogućava edukaciju i usavršavanje stručnjaka s područja arhitekture i dizajna. Sama realizacija Kuće svjetla temeljena je na ispitivanju rasvjetnih mogućnosti i njihovom integriranju u postmodernističku arhitekturu pomoću novih tehnologija. Izgrađena je od recikliranog stakla, po prvi puta korištenog u Hrvatskoj. "Slomljena" fasada, osim što Kuću čini prepoznatljivom, u funkciji je optimalnog korištenja dnevnog svjetla uzimajući u obzir smjene godišnjih doba. Kuća svjetla nagrađivana je kao idealan primjer integracije interijera, arhitekture i rasvjete.

Kuća svjetla, Veruda 60B, Pula
Dolazak potvrdite na press@lumenart.net

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook