Dizajnerska početnica: Mala radionica produkt dizajna

Objavljeno: 12.05.2009.

U subotu, 16. svibnja 2009. HDD započinje s edukativnim projektom Dizajnerska početnica, namijenjenoj djeci viših razreda osnovne škole. Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela u sklopu kojeg se poučava o osnovama dizajna.Okruženi smo dizajnom, ali često se i ne pitamo što uvjetuje oblik i izbor materijala predmeta koje koristimo.

U procesu dizajniranja puno pažnje se posvećuje izgledu, stilu, funkciji i utjecaju predmeta na korisnika, šire društvo i okoliš. Djeca će u radionici imati priliku ući u svijet dizajna na zabavan, interaktivan, kritički i kreativan način.

Prva će se radionica održati u subotu, 16. svibnja 2009. u 10 sati, a vodit će ju produkt dizajnerica Ksenija Jurinec koja će se baviti jednostavnim, svima dobro poznatim predmetom - spajalicom za papire!

Nakon uvodne dizajnerske gimnastike, djeca će se u praktičnom dijelu radionice upoznati s dizajnom kroz igru i razgovor. Roditelji su pozvani pogledati radove po završetku radionice.


Kotizacija za sudjelovanje (pribor, piće): 50 kuna
Adresa za prijavu: hdd@dizajn.hr
Rok prijave: 14.05. 2009. do 15 sati

Vrijeme održavanja: subota, 16.05.2009., 10-12 sati
Mjesto održavanja: Hrvatsko dizajnersko društvo, Boškovićeva 18

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook