[d] razgovor 04_Hrvatski produkt dizajn i međunarodna scena

Objavljeno: 11.05.2009.

Povodom nastupa hrvatskih dizajnera Filipa Gordona Franka i Ljiljane Tutnjević na najvećem svjetskom sajmu namještaja u Milanu, u srijedu 13. svibnja 2009. u 19 sati u HDD-u (Boškovićeva 18), održat će se diskusija na temu postojeće kao i buduće međunarodne prezentacije hrvatskog produkt dizajna. Namjera nam je potaknuti aktivnije poticanje razvoja domaćeg produkt dizajna kao nositelja inovacije hrvatskog namještaja i njegove organizirane prezentacije na vodećim svjetskim sajmovima namještaja u Milanu i Kölnu u 2010. godini.

Filip Gordon Frank: Flat

Filip Gordon Frank: Flat

Ljiljana Tutnjević: Ice

Ljiljana Tutnjević: Ice

Filip Gordon Frank: Mike

Filip Gordon Frank: Mike

Svoj dolazak su potvrdili: Renata Ojurović / načelnica Uprave za drvnu industriju u Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Nevena Tudor Perković / viša stručna suradnica Odjela za međunarodnu suradnju u Ministarstvo kulture, Luka Mjeda, direktor Centra za dizajn u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Ivana Fabrio docentica na Studiju dizajna u Zagrebu, Tatjana Jallard Bartaković / Hrvatski dizajn centar, Dražen Poznanović / Artisan d.o.o., Vladimir Mikić / Intera d.o.o., Filip Gordon Frank, Ljiljana Tutnjević i Nikola Radeljković / Numen.

Dolazak je potvrdila i Maja Vidaković Lalić iz kulturne organizacije Mikser iz Beograda, jednog od organizatora projekta Young Serbian Designers.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook