Bruketa&ŽinićOM u Beogradu

Objavljeno: 05.05.2009.

Kreativna agencija Bruketa&ŽinićOM po prvi puta ovih dana predstavlja svoje komunikacijske projekte beogradskoj publici

U petak 8. svibnja, u Beogradu će se otvoriti izložba radova reklamne agencije Bruketa&ŽinićOM. Izložba ostaje otvorena do 22. svibnja, a održat će se u zgradi predratnog Trgovinskog društva u Beogradu (Geozavod, Karađorđeva 48). Zagrebačka agencija koja je za svoj rad nagrađena nekim od najprestižnijih nagrada u Americi, Europi i Japanu po prvi put će na taj način predstaviti svoj rad u Srbiji. S ciljem pokretanja regionalne kulturne razmjene, izložbu suorganizira Kulturni Front Beograd u suradnji s institutom Geozavod, beogradskom opštinom Savski Venac i uz podršku RTV B 92.

Prema riječima autora, izložba crpi inspiraciju iz okruženja u kojem se odvija, u napuštenoj financijskoj instituciji, u doba svjetske ekonomske krize, tvrdeći pri tom kako su ideje i kreativnost jedini stvarni kapital neke zajednice. Izložba je podijeljenja na tri dijela: ideje, vizualizacije i cjeloviti projekti, te nastoji ilustrirati proces nastanka mnogobrojnih međunarodno nagrađivanih dizajnerskih i komunikacijskih rješenja proizašlih iz ove agencije. Posebno zanimljiva bit će agencijska računala s originalnim radnim datotekama u koje će posjetitelji moći intervenirati te se na taj način i sami uključiti u proces stvaranja radova.

Među dvjestotinjak projekta koji će biti prezentirani beogradskoj publici nalazi se i nevidljiva kuharica koju prije upotrebe treba ispeći, napravljena za Podravku, zatim web sajt za udomljavanje neželjenih poklona Sretan BiŽić, event za Pumu koji se odvijao u zoološkom vrtu, višestruko nagrađivane ambalaže za MC, Chivalon, Pitroid, nova ambalaža za Voćko, reklamne kampanje za Tele2, KiKi, InBev i mnogi drugi projekti za Podravku, TDR, Istragrafiku, Kraš itd.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook