[d] razgovor 01 _ Mauro Massarotto

Objavljeno: 11.03.2009.

U srijedu, 18. ožujka 2009. s početkom u 19 sati, u HDD galeriji održat će se Razgovor o dizajnu s dizajnerom i ilustratorom Maurom Massarottom, autorom izložbe "Sheriff & Startas & Friends" i dobitnikom Velike nagrade HDD-a na Izložbi hrvatskog dizajna 0708.

Mauro Massarotto će u sklopu Razgovora o dizajnu predstaviti projekt "Long Live Startas" u svim njegovim fazama - od prve kreativne ideje do razvoja projekta u fazama dizajna, proizvodnje, marketinških i medijskih komunikacija, prodaje i prezentacije. Program je zamišljen kao neformalno druženje i razgovor s kolegama.

Razgovori o dizajnu novi su projekt Hrvatskog dizajnerskog društva koji će se odvijati najmanje jednom mjesečno u novootvorenoj galeriji, a pratit će tekući izložbeni program. Cilj je Razgovora razmjena profesionalnog iskustva i poticanje kritičkog mišljenja u struci.

HDD galerija, Boškovićeva 18, Zagreb
Srijeda, 18.3.2009, 19:00h

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook