21. slavonski biennale

Objavljeno: 27.01.2010.

Galerija likovnih umjetnosti Osijek poziva na sudjelovanje na izložbi na temu “Knjiga-katalog”. Prijave do 6. listopada 2008.

Izložba Slavonski biennale tradicionalna je likovna manifestacija koju osječka Galerija likovnih umjetnosti organizira od 1966. godine. Na jedinoj žiriranoj likovnoj izložbi u Slavoniji redovito su zastupljeni slikarstvo, kiparstvo, grafika, multimedija i video, a izmjenjuju se primijenjena umjetnost te urbanizam i arhitektura. Ovogodišnje izdanje donosi selekciju radova primijenjene umjetnosti, okupljenih oko središnje teme “Knjiga-katalog”.

Pravo sudjelovanja na bijenalu imaju autori koji žive i rade u Slavoniji ili su životom i djelom vezani za Slavoniju. Prijavljuje se jedan do tri rada nastala tijekom protekle dvije godine, odnosno četiri godine u kategoriji primijenjene umjetnosti. Najboljim radovima dodijelit će se Grand Prix i tri nagrade Ex Aequo.

Dodatne informacije i prijava radova:
Galerija likovnih umjetnosti Osijek
Europska avenija 9, 31000 Osijek
T/F: 031 251 280, 251 281
e-mail: gluo@gluo.hr

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook