Izložba 'Bless China' - poziv na sudjelovanje

Objavljeno: 04.06.2008.

Kineski časopis New Graphic poziva dizajnere cijelog svijeta na solidarnost i sudjelovanje u izložbi povodom nedavnog katastrofalnog potresa. Namjera časopisa je prikupiti kvalitetna vizualna rješenja koja će ohrabriti stanovnike potresom pogođenih područja te potaknuti na rješavanje problema nastalih kao posljedica potresa. Rok za predaju rada: 25. lipnja 2008.Potres jačine 8 prema Richterovoj skali, 12. svibnja 2008. godine u kineskoj pokrajini Sečuan odnio je 62 664 života. Prema posljednjim podacima 358 816 je ranjenih, a 23 775 nestalih osoba. Iz cijelog svijeta pristigle su donacije u vrijednosti 26.1 milijardu CNY (protuvrijednost 3.73 milijarde USD). Kineski časopis New Graphic poziva dizajnere na reakciju i da kroz svoju struku pomognu unesrećenim stanovnicima Kine. Radovi na temu 'Bless China - Commemoration of 5.12. China's Massive Earthquake' koje dizajneri čitavog svijeta pošalju na adresu časopisa bit će objavljeni u kolovoškom izdanju časopisa New graphic Magazine, uoči održavanja Olimpijskih igara u Pekingu. Održat će se i izložba radova te dobrotvorna aukcija. Sva prikupljena sredstva, kao i neki od radova koristit će se za dobrobit stradalih.

Tema natječaja: “Bless China — Commemoration of 5.12 China's Massive Earthquake”
Organizator natječaja: New Graphic

Nema ograničenja pri odabiru izražajnog sredstva niti u količini prijavljenih radova.
Prijave moraju sadržavati rad u JPG ili TIFF formatu, 300dpi, naziv rada, ime autora, dimenzije i ostale tehničke podatke te kratak životopis autora.

Radovi se šalju e-mailom na newgraphic08@gmail.com ili poštom na:
Mr GE Hong (glavni urednik)
Design College, Nanjing Arts Institute
No. 15 North Huju Road
Nanjing, 210013
China

rok za predaju: 25. lipnja 2008.

Više informacija o posljedicama potresa na: http://www.chinaview.cn/english.sina.com/index.html

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook