Magdalena

Objavljeno: 10.04.2008.

Deseti festival kreativnih komunikacija održava se u Mariboru od 15. do 18. svibnja 2008. Prijava radova od 10. do 25. travnja.

Festival Magdalena predstavlja najkreativnija rješenja mladih dizajnera vizualnih komunikacija. Međunarodni žiri odabrat će i nagraditi najuspjelije radove Zlatnom štiklom te Zlatnim i Srebrnim grudnjakom. Uz to će biti dodijeljena i novčana nagrada u iznosu od 1000 € za najbolji rad na festivalskom natječaju koji će biti organiziran po pitch modelu industrije oglašavanja, riječima organizatora “po uzoru na prave natječaje pravih naručitelja”.

Radove je moguće prijaviti u sedam kategorija: interactive, print, outdoor, small promos, motion, experimental i logotypes. Kotizacija za prijavu radova iznosi 25 €, odnosno 20 € za prijave do 14. travnja. Prijava za osobno učešće na festivalu iznosi 25 €, odnosno 20 € za prijave do 30. travnja.

Jubilarno izdanje Magdalene je posljednje na kojem mogu sudjelovati autori do 30 godina starosti. Od iduće godine prag će biti 27 godina.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook