ADAA 2008

Objavljeno: 27.03.2008.

Tvrtka Adobe poziva studente grafičkog dizajna, fotografije, ilustracije, animacije i računalne umjetnosti na sudjelovanje u natječaju Design Achievement Awards 2008.

Natjecatelji moraju biti punoljetni i upisani u neku od priznatih ustanova za visoko obrazovanje. Radove je moguće prijaviti u dvanaest kategorija, podijeljenih u tri područja: interaktivni mediji, pokretne slike i video te tradicionalni mediji (ilustracija, fotografija, grafički dizajn).

Nagradni fond iznosi ukupno 60.000 $, a uz glavnu nagradu biti će dodijeljena po dva priznanja u svakoj od dvanaest kategorija. Pobjednici će primiti 3.000 $ u gotovini i Adobeove programske pakete, a u toku dvodnevnog boravka u New Yorku bit će ugošćeni u nekim od vodećih studija za dizajn i animaciju te sudjelovati u svečanosti dodjele nagrada.

Premda natječaj nije ograničen temom, organizatori naglašavaju važnost elementa održivosti i ekološke osviještenosti, koji je primijenjen i u oglasnoj kampanji natječaja ADAA 2008. Radovi se prijavljuju elektronički do 2. svibnja 2008., a uz rad je potrebno priložiti i potvrdu studentskog statusa.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook