Splitsko-dalmatinska županija kao turistička destinacija

Objavljeno: 11.03.2008.

Javni natječaj za izradu vizualnog identiteta i slogana Splitsko-dalmatinske županije kao turističke destinacije. Rok: 25. travnja 2008.
Natječaj započinje 25. veljače 2008. godine objavom na službenim web stranicama TZŽSD-a, www.dalmatia.hr. Specifikacija natječaja sa detaljnim uputama te projektni zadatak sastavni su dio natječajne dokumentacije (u privitku).

Rok za predaju:
25. travnja 2008. do 16h (ne vrijedi poštanski žig preporuke ili poštanske pošiljke)

Rok za postavljanje pitanja vezanih uz natječaj, isključivo putem elektroničke pošte na adresu info@dalmatia.hr:
10. ožujak 2008. (Odgovori na pitanja bit će objavljeni na web stranicama TZŽSD-a)

Prispjele radove ocijeniti će Stručno povjerenstvo kojeg čini 9 članova:
- 5 članova eminentnih stručnjaka s područja umjetnosti, marketinga i turizma,
- 1 član predstavnik Stručnog komunikacijskog odbora TZŽSD-a za provođenje Glavnog plana turizma Županije splitsko - dalmatinskete,
- 3 člana iz TZŽSD

Na temelju prikupljenih radova i dokumentacije Stručno povjerenstvo TZŽSD-a odabrati će najmanje 3 finalista.

Rezultati prvog kruga natječaja biti će objavljeni na web stranicama TZŽSD-a u roku od 7 dana od donošenja odluke Stručnog povjerenstva.
Od autora - finalista će se tražiti finalni dizajn vizualnog identiteta: različiti formati i veličine, šest osnovnih primjena (dogovor autora i TZŽSD-a), izjava o suglasnosti s prijenosom prava korištenja autorskog djela i izradi priručnika grafičkih standarda.
Detaljne upute o drugom dijelu natječaja finalisti dobijaju nakon okončanja prvog dijela natječaja.
Nakon prijama uputa u roku od 21 dana, finalisti su dužni dostaviti prijedlog idejnog rješenja vizualnog identiteta Srednje Dalmacije kao turističke destinacije. Finalisti mogu predložiti više varijanti istog idejnog rješenja.

O konačnom izboru u drugom dijelu natječaja svi će finalisti biti obaviješteni pismenim putem u roku od 8 dana od dana donošenja odluke Stručnog povjerenstva.


NAGRADE

Turističko vijeće TZŽSD-a će na prijedlog Stručnog povjerenstva donijeti Odluku o dodjeli glavne nagrade.

Glavna novčana nagrada u iznosu od 100.000,00 kuna dodjeljuje se pobjedniku natječaja s kojim se sklapa Ugovor o izradi vizualnog identiteta i slogana Splitsko - dalmatinske županije kao turističke destinacije.

Od ovog iznosa, polovica iznosa se smatra nagradom koja se isplaćuje nakon zaključenja Ugovora o izradi vizualnog identiteta i slogana koji uključuje prijenos prava korištenja djela i izradu priručnika grafičkih standarda, a ostatak se isplaćuje nakon ispunjenja svih ugovornih obveza koje prije svega uključuju razradu i implementaciju izvedbenog rješenja te izradu priručnika grafičkih standarda (prema prethodnoj specifikaciji TZŽSD-a).
Priručnik grafičkih standarda potrebno je izraditi u roku od 30 dana od dana prihvaćanja prvonagrađenog rješenja. Sadržaj priručnika grafičkih standarda definirat će se Ugovorom između TZŽSD-a i prvonagrađenog autora.

Svim ostalim finalistima odabranim u prvom krugu natječaja pripada nagrada u iznosu 10.000,00 kuna.

Navedene nagrade TZŽSD obvezuje se isplatiti u roku od 30 dana od datuma donošenja Odluke o dodjeli glavne nagrade Turističkog vijeća TZŽSD-a. Nagrade se isplaćuju na žiro-račun sudionika. Odgovarajuća porezna davanja snosi TZŽSD.


Prijave se predaju osobno (radnim danom od 8-16h) ili dostavom odnosno poštom, s naznakom NATJEČAJ "Srednja Dalmacija", na adresu:
Turistička zajednica Županije splitsko-dalmatinske
Prilaz braće Kaliterna 10/I
21 000 Split

Popis šifri zaprimljenih prijava biti će objavljen na www.dalmatia.hr dana 29. travnja 2008. godine.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook