Quercus

Objavljeno: 08.02.2008.

Međunarodni natječaj za dizajn namještaja i proizvoda od drva. Rok za prijavu: 25. veljače 2008.

Quercus poziva profesionalce i studente dizajna iz zemalja bivše Jugoslavije na “Veliko spremanje” nerealiziranih i neobjavljenih projekata namijenjenih izradi proizvoda od drva — dizajnu namještaja, igračaka i drugih uporabnih ili dekorativnih predmeta.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 25. veljače, nakon čega je radove potrebno elektronski prijaviti najkasnije do 1. ožujka. Kotizacija iznosi 25 € po prijavljenom radu, a propozicije natječaja predviđaju standardizirani prikaz svakog projekta na dva položena A2 formata.

Žiri u sastavu Salih Teskeredžić, Nikola Radeljković i Katica Tadić odabrati će tri rada kojima će biti dodijeljene nagrade u iznosu 5.000, 3.000 i 1.000 KM. Dodjela nagrada i izložba natječajnih radova biti će organizirani na međunarodnom sajmu drvne industrije i namještaja INTERIO, koji se organizira u Sarajevu od 13. do 17. travnja 2008.

Quercus organiziraju Američka agencija za međunarodni razvoj USAID CCA, Klaster drvoprerade i šumarstva BiH te internetski portal a4a.info, s ciljem unaprijeđivanja komunikacije između dizajnera i gospodarstva.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook