Belgrade Design Week

Objavljeno: 07.02.2008.

Treća beogradska konferencija kreativne industrije održava se od 8. do 11. svibnja 2008. Središnja tema konferencije je “Moderan život.”

Organizatori najavljuju da će Belgrade Design Week i ove godine okupiti najveća imena iz područja oglašavanja, dizajna, arhitekture, novih medija i gospodarstva, koji će predstaviti vlastito viđenje modernog života. Dojmove s prošlogodišnjeg BDW-a te razgovore s najistaknutijim sudionicima, poput Rema Koolhaasa ili Mirka Ilića, možete pogledati ovdje.

Ovogodišnji trodnevni konferencijski program podijeljen je na “Modern Classics” (8. svibnja), “Modern Luxury” (9. svibnja) i “Blade Runners” (10. svibnja). Dnevna karta za sudjelovanje na BDW konferenciji iznosi 179 €, poludnevna karta 95 €, a komplet ulaznica za sva tri dana prodaje se po cijeni od 499 €. Prijavom do 21. veljače ostvaruje se pravo na 30% popusta.

U sklopu konferencije, na više od 50 lokacija u Beogradu biti će organiziran bogat prateći program, čija je namjera predstaviti radove autora mlađe generacije iz čitavog svijeta. Do 22. veljače moguće je prijaviti projekte poput izložbi, prezentacija i radionica, a pravo na prijavljivanje imaju pojedinačni autori i grupe, studenti te institucije za edukaciju dizajnera.

Više...

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook