Designlabor Bremerhaven

Objavljeno: 21.01.2008.

Osam stipendija u području produkt dizajna, vizualnih komunikacija i arhitekture. Rok za prijavu: 22. veljače 2008.

Designlabor Bremerhaven međunarodni je institut za dizajn koji djeluje od 1995. godine. Institut potiče interdisciplinarnu suradnju u svrhu razmjene ideja, razvoja inovativnih koncepata za korporativni sektor te istraživanja potencijala kreativnih zanimanja u budućnosti. Jedna od aktivnosti kojima se Institut kontinuirano bavi jeste pružanje podrške mladim dizajnerima pomoću stipendija koje financira Federalna država Bremen. U suradnji s priznatim dizajnerima i stručnjacima iz područja biznisa i znanosti, stipendisti u timovima rade na inovativnim projektima koji povezuju znanost, ekonomiju i kulturu.

Šestomjesečni program počinje 01.svibnja 2008. a namijenjen je europskim dizajnerima i arhitektima koji su završili fakultet prije manje od godinu dana. Stipendija iznosi 1000 € mjesečno. Žiri koji će odlučivati o prijavama sastoji se od članova Upravnog odbora, direktora te projekt menadžera Designlabora.

Dodatne informacije: www.designlabor.com ili stipendium@designlabor.com

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook