Natječaj za dizajn izložbenih vitrina za prezentaciju Olympus fotoaparata, dalekozora i diktafona

Objavljeno: 06.10.2007.

Hrvatsko dizajnersko društvo i Olympus raspisali su Javni natječaj za dizajn vitrina za izlaganje i prezentaciju digitalnih i analognih fotoaparata, diktafona i dalekozora u trgovinama ovlaštenih prodavača, na sajmovima te ostalim Olympus tvrtkama u Europi.

Žiri je zasjedao u sastavu Ksenija Genc Novak (Olympus Hrvatska), Milica Ivanković Svirčev, d.i.a. (za Olympus Hrvatska), Martin Pohl, dipl. dizajner (za HDD), Nikola Radeljković, dipl. dizajner (za HDD), Koraljka Vlajo, dipl. dizajner (za HDD) uz prisustvo zapisničarke Divne Milovanović, tajnice HDD-a, a sastao se dva puta.
Na prvoj sjednici konstatiran je broj radova koji je zadovoljio opće uvjete natječaja (devet od ukupno deset radova) te je napravljen uži izbor radova.
Na sljedećoj sjednici žiri je zaključio da niti jedan rad nije u potpunosti zadovoljio kriterije za dodjelu prve nagrade. Žiri je jednoglasno dodijelio dvije jednakovrijedne druge nagrade (8.000,00 Kn) te jednu treću nagradu (5.000,00 Kn).

Autorici Ani Banek (šifra 105) i grupi autora Irena Bruãić, Ivana Reić i Hrvoje Čolić (šifra 106) dodjeljuju se dvije jednakovrijedne druge nagrade u iznosu od 8.000,00 kn
Autorici Veroniki Radman (šifra 101) dodjeljuje se treça nagrada u iznosu od 5.000,00 kn.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook