Konferencija Connector 3D na Tjednu dizajna Zagreb

Objavljeno: 13.05.2015.

U sklopu Tjedna dizajna u Laubi će se od 15. do 17. svibnja održati konferencija Connector 3D, koja uključuje niz stručnih radionica, prezentacija i predavanja vezanih za konceptualni i 3D dizajn, dizajn video igara, 3D print, industrijski dizajn i multimediju

Konferencija Connector 3D po prvi puta će okupiti 3D umjetnike i konceptualne dizajnere iz Hrvatske i svijeta koji kreiraju i definiraju digitalne koncepte budućnosti u sferi video igara, filma, multimedije, 3D printa i industrijskog dizajna. Tema konferencije je cyberpunk, kao vizualno atraktivna poveznica napredne tehnologije, znanosti i umjetnosti. Unutar tog znanstvenofantastičnog scenarija fokusirat će se na dizajn robota, androida i ostale prateće kibernetske tehnologije.

Connector 3D aktivno će se baviti digitalnim 2D/3D aplikacijama koje koristimo u računalnom oblikovanju kao i ostalim naprednim alatima, platformama i vještinama koje su potrebne današnjem dizajneru.

Glavni program s nizom stranih i domaćih predavača bit će održan od 15. do 17. svibnja u Prostorijama Laube u Zagrebu. Kroz niz stručnih radionica, prezentacija i predavanja možete naučiti sve što vas zanima od 3D dizajnu, VFX, animaciji kao i poslovima vezanim za tu novu, invovativnu i brzo rastuću industriju. CONNECTOR je program partner ovogodišnjeg Tjedna dizajna (#tdzg). Dođite u Laubu, razvijte vaše talente, pokažite vaše radove i družite se na partiju svakoga dana. Karte su dostupne po cijeni od 250kn na linku. Više informacija o programu i predavačima kao i raspored predavanja možete pronaći na službenim stranicama konferencije www.connector3d.com

Predavači:
1. Sophie Charlotte Andresen (NEUROMÆNCER), visualist
2. Edon Guraziu , concept designer
3. Efflam Mercier , concept artist
4. Nenad Gojković , 3D concept artist
5. Bojan Koturanović (FractalCollapse), 3D concept artist
6. Klaudio Ladavac , 3D dizajner
7. Kristijan Mršić (Momentum studio), VFX supervizor
8. Igor Puškarić , 3D artist
9. Dušan Vrbanec (MOGLO) 3D print inženjer
10. Miro Brozović (MOGLO), 3D generalist
11. Andrei Izrantcev (Chaos Group), V-ray for Blender developer
12. Ivan Šantić (MOTH3R) , 3D concept designer / CONNECTOR 3D Creative director

Facebook Page


Facebook Event page


Karte

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook