Dizajnerska početnica: ZEZidnjak

Objavljeno: 20.04.2015.

U subotu 25. travnja 2015. s početkom u 10 sati održat će se radionica za djecu viših razreda osnovne škole pod nazivom ZEZidnjak. Radionicu će voditi dizajnerica Maja Subotić.

O radionici:
Zadatak polaznika je na temelju postojećih vizuala zidnjaka osmisliti plakat uz zadane piktografske elemente. Svaki polaznik dobiti će od voditelja set piktograma s kojima može raspolagati. Prvi dio radionice sastoji se od promišljanja i pronalaska najbitnijih elemenata na zidnjaku zatim skiciranja te naposljetku projektiranja uz pomoć tehnike kolaža. Cilj radionice je usvojiti i primijenti osnovna pravila kompozicije, hijerarhije i grafičkih elemenata i pozicije u zadanom prostoru.

O voditeljici:
Maja Subotić voditeljica je programa Dizajnerska početnica, članica HDD-a, potpredsjedica udruge Živi atelje te nagrađivana dizajnerica s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom. Područje interesa su joj zeleni dizajn i edukacija mladih u vizualnoj kulturi. U slobodno vrijeme eksperimentira u kuhinji i vrtu.

Mjesto: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme: 25.04. 2015., 10:00 - 12:30
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
* ukoliko radionicu pohađa dijete iz iste obitelji, cijena je 40 kn po djetetu
Uzrast: 5.-8. razreda osnovne škole
Rok prijave: 24.04.2015. do 15 sati na dizajnerskapocetnica@dizajn.hr

Program radionica kao i vijesti iz područja dizajna za najmlađe možete pratiti na facebook stranici Dizajnerske Početnice

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook