Dizajnerska početnica: Priča u ilustraciji

Objavljeno: 18.03.2015.

U subotu 21. ožujka 2015. s početkom u 9 sati će se održati radionica za djecu viših razreda osnovnih škola pod nazivom Priča u ilustraciji. Radionicu će voditi vizualna umjetnica Ena Jurov.

O radionici:
Polaznici će se na radionici upoznati s pojmom ilustracije i vidjeti kako ona ne mora biti samo jednostavno odgovaranje na postojeću priču, već kroz nju možemo ispričati i vlastitu, novu priču. Krenut ćemo od razrade ideje, preko skiciranja do gotovog crteža ili kratkog stripa. Cilj radionice je osloboditi maštu i omogućiti stvaranje novih i neočekivanih priča različitim materijalima i u raznim formatima.

O voditeljici:

Ena Jurov bavi se vizualnom komunikacijom, kroz crtež, strip i grafički dizajn. Završila je preddiplomski studij dizajna vizualnih komunikacija na Studiju dizajna u Zagrebu, te Illustration and Visual Storytelling Summer Residency na School of Visual Arts u New Yorku, a trenutno studira na Masteru iz Storytellinga na Konstfacku u Stockholmu.

Mjesto: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme: 21.03. 2015., 09:00 - 12:00
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna

* ukoliko radionicu pohađa dijete iz iste obitelji, cijena je 40 kn po djetetu
Uzrast: 4.-8. razreda osnovne škole

Rok prijave: 20.03.2015. do 15 sati na dizajnerskapocetnica@dizajn.hr

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook