Dizajnerska početnica: Kreativno maketarstvo

Objavljeno: 19.02.2015.

U subotu 21. veljače 2015. s početkom u 10 sati će se održati dvodnevna radionica za djecu viših razreda osnovnih škola pod nazivom KREATIVNO MAKETARSTVO. Radionicu će voditi produkt dizajnerica SANJA ROTTER.

o radionici:
Dvodnevna radionica na kojoj će mladi dizajneri stvarati svoj namještaj i prostorne strukture - makete, predmete koji i profesionalcima služe kao prikaz ideje budućih realnih proizvoda. Naglasak će biti na poticanju mašte, ideji i logici sastavljanja, a ne na doslovnim minijaturama predmeta. Kroz procese rada, polaznici će imati priliku upoznati se s pojmovima poput laminiranja, furniranja te “tiplanja” spojeva.

o voditeljici:
Sanja Rotter rođena je 1985. u Zagrebu. Nakon Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, završila je magistarski studij na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Član je Hrvatskog dizajnerskog društva i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika. Bavi se dizajnom proizvoda od drva (serija Woodoir), dizajnom nakita (Woodoir Noir) te raznim drugim naručenim i samoiniciranim projektima, najviše vezanima za drvo, prirodu i prirodne materijale.

Mjesto: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme: 21. i 22.2. 2015., 10:00 - 13:00
Kotizacija za sudjelovanje: 70 kuna
* ukoliko radionicu pohađa dijete iz iste obitelji, cijena je 60 kn po djetetu
Uzrast: 4. - 8. razred osnovne škole
Rok prijave: 20.02.2015. do 15 sati

Prijave se primaju na adresu: dizajnerskapocetnica@dizajn.hr

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook