SUDNJI DAN 2015. // JAVNI POZIV

Objavljeno: 02.02.2015.

Sudnji Dan 2015. otvara natječaj za prijavu radova. Radovi se mogu prijaviti od 6. siječnja do ponoći 30. travnja 2015. godine.Sudnji Dan nagrađuje profesionalce u komercijalnom i neprofitnom sektoru, te studente. Vrijednosti na kojima se temelji Sudnji Dan su autorstvo, nezavisnost i „fair play“. Nezavisnost u odrednici znači da Sudnji Dan ne ovisi o interesnim skupinama, nego je isključivo u službi kreativnosti kao oblika ljudskog izražavanja. Najvažnije festivalske značajke su nagrađivanje autorstva imenom i prezimenom i mnogobrojan žiri koji ocjenjuje radove on-line čime se osigurava nepristranost i objektivnost. Od ove godine nagrada Sudnjeg Dana/Judgment Day Awards (JDA) dodijeliti će se u sklopu IFCC-a, Independent Festival of Creative Communications, koji će se održavati na više lokacija u centru Zagreba.

Povodom svih recentnih organizacijskih promjena festival Sudnjeg Dana preimenovan je u Independant Festival of Creative Communications (IFCC), a ponajviše zbog novog međunarodnog karaktera. Potpis Sudnjeg Dana - „Nezavisni festival kreativnih komunikacija“ - novi je službeni naziv festivala, a kratica IFCC se koristi pri komuniciranju događaja. Sudnji Dan tako ostaje ceremonijalna dodjele nagrada, no sada i veliko finale IFCC-a.

Sudnji Dan će, na zadnji dan IFCC-a, nagraditi one kreativce koji su ostavili neizbrisiv trag u zabavnoj industriji, izdavaštvu i oglašavanju.
Program IFCC-a počinje 25.5.2015., a završava s dodjelom nagrada Sudnjeg Dana 30.5.2015.

Radovi za nagradu Sudnjeg Dana prijavljuju se u sljedećim kategorijama:
1. VELIKA IDEJA
2. COPYWRITING
3. ILUSTRACIJA
4. DIZAJN: LOGO/VIZUALNI IDENTITET
5. DIZAJN: PRINT
6. DIZAJN: AMBALAŽA
7. DIZAJN: WEB
8. DIZAJN: MOBILNE APLIKACIJE
9. CONCEPT ART/DIZAJN
10. 3D
11. FOTOGRAFIJA
12. VFX
13. ANIMACIJA
14. REŽIJA
15. GLUMA
16. GLAZBA I ZVUK
17. MLADA NADA*
18. NAJBOLJE OD NEOBJAVLJENOG**

*Priznanje “Mlada nada” daje se onim studenti(ca)ma koji su dosegli najviši nivo u svakoj pojedinačnoj festivalskoj kategoriji. Jedini uvjet koji studenti(ce) moraju ispuniti jest da je prijavljeni rad nastao tijekom školovanja u periodu od 18.3.2014. do 30.4.2015. Prijavljeni rad može nastati kao rad za klijenta, kao seminarski rad na fakultetu ili sl., a može biti i samoinicirani.

**Priznanje “Najbolje od neobjavljenog” daje se onim kreativcima koji su prijavili najbolji neobjavljeni, odbijeni ili rad koji nikada do sada nije prezentiran.

Sve dodatne informacije o Sudnjem Danu i IFCC-u možete naći na http://ifcc-croatia.com/about-judgment-day-awards/ i na www.ifcc-croatia.com.THE GAME CHALLENGE 2015 // JAVNI POZIV


SVE IGRA!


IFCC otvara natječaj za prijavu radova na The Game Challenge 2015.

Pozivamo sve umjetnike i kreativce da prijave svoj(e) rad(ove) od 12. siječnja 2015. do 2. ožujka 2015.

Poziv se nalazi u prilogu

Za sve dodatne informacije o “The Game” natječaju (tko može sudjelovati, s kakvim radovima, tko su suci, koje su nagrade i sl.) posjetite: http://ifcc-croatia.com/the-game-2015/.

Kako biste podijelili svoja iskustva i sugestije tokom sudjelovanja u natječaju pridružite nam se na facebook grupi: http://on.fb.me/1IyUPup.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook