Poziv na sudjelovanje na A' Design Award & Competition natjecanju

Objavljeno: 20.01.2015.

A' Design Award & Competition, vodeće međunarodno godišnje natjecanje za dizajn, objavilo je poziv za sudjelovanje u natječaju. Prijavite svoje radove do 28. veljače 2015.A' Design Award & Competition je vodeće međunarodno godišnje natjecanje za dizajn. A' Design Award & Competition Priznanja se organiziraju za široki spektar kreativnih područja (djelatnosti) kako bi se izdvojili zaista najbolji dizajneri iz svih zemalja, kao i svih disciplina. Radove procjenjuju kolege iz oblasti dizajna, a žiri, koji se sastoji od uglednih akademika, istaknutih predstavnika medija, kao i potvrđenih profesionalaca, ocjenjuje anonimno. A' Design Award & Competition obećava slavu, prestiž, publicitet i međunarodno priznanje svim pobjednicima A' Design Award & Competition, a kroz A' Design Nagradu, dodjeljivanu u cilju priznanja za nagradjeni dizajn.

A' Design Nagradu čini prestižna i sveobuhvatna pobjednička 'oprema' za nagrađene dizajne. "A' Design Nagrada" podrazumijeva između ostalog - međunarodni certifikat za izvrsnost u dizajnu urađen u metalnom ramu, pozivnicu na ekskluzivno gala-večer u Italiji, online + offline izložbu nagrađenih projekata, poster nagradjenih radova u A2 formatu, godišnju publikaciju u tvrdom povezu, a koja sadrži nagrađene projekte, specijalni 3D otisnut metalni trofej u luksuznom crnom pakiranju, prijevod projekta na 20 i više jezika kako bi se uistinu doprlo do publike diljem svijeta, ekskluzivni intervju s pobjednikom, priprema i distribucija novinarskih priopćenja, licenca za slobodno korištenje "A' Design Award Winner logo-a" u svakodnevnoj komunikaciji, promocija nagrađenih radova u tisućama drugih publikacija, medijskim pojavljivanjima uz pomoć naših medijskih partnera, integraciju u svjetski dizajnerski poredak, kao i daljnju marketinšku i PR podršku.

A' Design Award & Competition natjecanje je osnovano da promovira i prepoznaje najbolje dizajnerske radove u svim zemljama i svim kreativnim disciplinama. Prvobitni cilj A' Design Award & Competition natjecanja je stvoriti svijest na svjetskoj razini i razumijevanje dobre prakse i načela u dizajnu promovirajući najbolje dizajne u svim zemljama i svim granama industrije. Krajnji cilj A' Design Awards nagrade je da inspirira dizajnere, tvrtke i brendove diljem svijeta da stvaraju superiornije proizvode i projekte korisne za društvo.

A' Design Award & Competition natjecanje ima filantropski cilj unaprijediti društvo pomičući granice znanosti, dizajna, kreativnosti i tehnologije. A' Design Competition natjecanje ima za cilj stvoriti poticaj koji će upaliti i nagraditi kreativnost, originalne ideje i stvaranje koncepata u svim granama idustrije. "A' Design Award Winner" logo, dodeljivan nagrađenim dizajnerima, označava originalan, funkcionalan i učinkovit dizajn koji pomaže da svijet postane bolje mjesto.

Svake godine, projekti koji se fokusiraju na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost, nagradjeni su s A' Design nagradom. Prijave se prihvaćaju godišnje do 28. veljače, a rezultati se objavljuju svake godine 15. travnja. Dizajneri diljem svijeta su pozvani da sudjeluju u natjecanju, prijavom svog najboljeg rada, projekta ili proizvoda. Prijave se prihvaćaju samo ako su dizajnirane u posljednjih 10 godina.

Saznaj više o A' Design nagradama
Pogledaj A' Design Award prezentaciju: http://www.designaward.com
Prezentacija o suštini A' Design Priznanja: http://www.whatisadesignaward.com
Razgledaj nagradjene dizajne: http://www.awardeddesigns.com
Pristupite garnituri specijalno namijenjenoj za predstavnike tiska o nagradjenim radovima i projektima: http://www.press-kit.org
Pročitajte intervjue s dizajnerima dobitnicima nagrade: http://www.design-interviews.com
Prijavite vaše radove za natjecanje A' Design: http://www.adesignaward.com/registration.php
Otkrijte Svjetski Dizajnerski Poredak: http://www.worlddesignrankings.com
Preuzmite Logo A' Design Awards & Fotografije Urednika: https://www.adesignaward.com/downloads.html

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook