Izložba španjolskog produkt dizajna 'Reset Design - New working models' u GKD

Objavljeno: 10.12.2014.

U četvrtak, 11. prosinca 2014. u 18 sati u Galeriji Klovićevi dvori otvara se izloža "Reset Design - New working models" koja predstavlja stvaralaštvo deset španjolskih studija produkt dizajna koji dizajniraju i proizvode namještaj, rasvjetu i ukrase za suvremeno stanovanje, a čiji su koncepti nastali i razvili se tijekom posljednje tri godine na idejama mladih dizajnera i arhitekata u Španjolskoj.

Izložba je sastavljena od preko 120 predmeta koji su dizajnirani i proizvedeni u Španjolskoj, a koji se putem suvremenih društvenih mreža oglašavaju i prodaju po cijelom svijetu. Izložbu je organizirala AECID – Španjolska agencija za međunarodnu razvojnu suradnju – španjolskog Ministarstva vanjskih poslova, na čelu s kustosom izložbe Marcelom Leslabayem. Nakon Berlina, ova putujuća izložba bit će postavljena u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu, a njezin cilj je promicanje rada spomenutih dizajera i novih modela rada koje zagovaraju.

Otvorenju izložbe će nazočiti veleposlanik Kraljevine Španjolske, Nj. E. Eduardo Aznar, kustos izložbe, gospodin Marcelo Leslabay i zamjenica ravnateljice Galerije Klovićevi dvori, viša kustosica Jasmina Bavoljak.

Izložba ostaje otvorena do 25. siječnja 2015.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook