Dizajnerska početnica: Lino + Type

Objavljeno: 02.02.2015.

U subotu, 6. prosinca 2014. s početkom u 10 sati će se održati radionica za djecu viših razreda osnovnih škola pod nazivom Lino+Type. Radionicu će voditi vizualni umjetnik Dragan Kordić.

o radionici:
Cilj radionice je upoznati polaznike s razvojem, važnosti pisama i osnovnom klasifikacijom latiničnog pisma te upoznavanje s alternativnim metodama otiskivanja linoreza. Također, potaknuti djecu na kreativnu primjenu stečenih znanja i vještina u vidu izrade vlastitih ručno rađenih čestitki, razglednica, plakata i slično.

o voditelju:
Dragan Kordić diplomirao je primijenjenu umjetnost na Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci. Polja interesa i djelovanja kreću mu se od slikarstva, ilustracije, instalacije do grafičkog dizajna. Član je kreativnog kolektiva Kombinat sa sjedištem u Rijeci. Dragan voli povezivati različite stvari i učiti od djece, a radionice u raznim formama održava već dugi niz godina.


Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 6.12.2014., 10-12:30
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
* ukoliko radionicu pohađa dijete iz iste obitelji (brat, sestra), cijena je 40 kn po djetetu
Uzrast: 4. - 8. razred osnovne škole
Rok prijave: 5.12.2014. do 16 sati


/ Program radionica kao i vijesti iz područja dizajna za najmlađe možete pratiti na facebook stranici Dizajnerske Početnice/

maja subotić
voditeljica projekta Dizajnerske početnice
Hrvatsko dizajnersko društvo

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook