Dizajnerska početnica: Dućan čudovišta

Objavljeno: 19.10.2014.

U subotu, 18. listopada 2014. s početkom u 10 sati održat će se radionica za djecu predškolske dobi pod nazivom Dućan čudovišta. Radionicu će voditi dizajnerica Mirna Ptiček.

o radionici:
Radionica educira djecu o dizajnu igračaka koristeći terapijsku igru. Djeca materijaliziraju pojam koji ih muči, a zatim sama, u igri, mijenjaju svoj odnos prema njemu. Tako mogu postati gospodari svom najvećem strahu, svedenom u simpatičan i neopasan oblik plišanca, ili odrediti čudovištu kaznu za njegovo dosadašnje ponašanje. Materijalizacijom problematičnog pojma u igračku koristi se inače negativan princip brzog gubitka interesa djeteta za objekt s kojim se intenzivno igra kako bi se preusmjerio fokus i razgradilo fiksaciju.

o voditeljici:
Mirna Ptiček (Reinprecht), samostalna umjetnica - dizajnerica, nakon 10 godina bavljenja grafičkim dizajnom samostalno i u brojnim suradnjama, od 2008. vodi niz strukovnih natječaja (HDD), a od 2011. radionice i projekte koji afirmiraju dizajn kao alat socijalne inkluzije, socijalnog poduzetništva i socijalne inovacije.

Za potvrdu sudjelovanja na radionici potrebno je prijaviti se na mail adresu dizajnerskapocetnica@dizajn.hr Broj sudionika je ograničen .

Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 18.10.2014., 10-12:30
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Uzrast: od 3 do 6 godina
Rok prijave: 17.10.2014. do 15 sati

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook