Poziv za prijavu radova za sudjelovanje na sajmu Ambienta 2014

Objavljeno: 29.07.2014.

Zagrebački velesajam objavljuje Poziv za prijavu radova za sudjelovanje na sajmu Ambienta 2014 u novom segmentu DIZAJN. Prijave se primaju do 1. rujna do 12.00 sati.AMBIENTA, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, od 15. do 19. listopada 2014., s ciljem zadovoljavanja potreba na tržištu, od ove godine odvijati će se u tri segmenta – Dizajn, Industrija i Outlet, čijom će sinergijom, svojim izlagačima, otvoriti put ka ciljanim tržištima, poslovne i krajnje potrošnje.

Zagrebački velesajam ove godine u koncept Ambiente uvodi prvi puta poseban segment sajma – DIZAJN, s ciljem pospješivanja procesa komunikacije predstavnika kreativnih industrija s jedne strane i poslovnih posjetitelja, proizvođača i trgovaca, široke publike i predstavnika medija kao tradicionalnih posjetitelja sajma Ambienta s druge strane. Promovirajući na ovaj način produkt dizajn želja Zagrebačkog velesajma je kroz sajam Ambienta potaknuti produkciju i postati najvažnijom platformom za predstavljanje kreativnih potencijala dizajnera i njihovih noviteta u regiji.

Dizajnerima je na Ambienti omogućeno, u direktnoj i osobnoj komunikaciji sa posjetiteljima, dobivanje kvalitetnih povratnih informacija na licu mjesta. Na ovaj način testiranje proizvoda, te prepoznavanje trenutnih potreba tržišta otvara mogućnosti dizajnerima za unapređenje proizvoda i nastanak novog kreativnog procesa, odnosno novog proizvoda. Sudjelujući na sajmu kao izlagači, dizajneri su u prilici pronaći poslovnog partnera za ostvarivanje svojeg projekta, ostvariti nove kontakte i kreirati bazu podataka potencijalnih klijenata, prodavati svoje proizvode i usluge, promovirati svoj rad, steći prepoznatljivost i kreirati ugled.

Pozivamo Vas da prihvatite IZAZOV, prezentirate svoje produkte i kao izlagač, budete dio Ambienta-DIZAJN 2014!

Prijava radova do 01.09.2014. do 12.00 sati
Objava selektiranih prijava: 5.09.2014. na www.zv.hr/ambienta
Vrijeme i mjesto održavanja: 15.-19.10.2014. sajam Ambienta, Zagrebački velesajam, Zagreb
Informacije i prijave:
ambienta-dizajn@zv.hr , www.zv.hr/ambienta

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook