Radionica Paper Based Design 3 na 49. zagrebačkom salonu

Objavljeno: 24.06.2014.

U sklopu 49. zagrebačkog salona / "Pomicanje granica - komunikacija i nova mobilnost" u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu organizirana je radionica dizajna pod nazivom Paper Based Design 3. Prijavite se za sudjelovanje i pridružite se Salonu u zagrebačkom Tehničkom muzeju.Tko?
Na radionici mogu sudjelovati studenti ALU kao i studenti srodnih studija: Studij dizajna, Grafički fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet, itd.; dodiplomanti, diplomanti, postdiplomanti, kao i studenti na međunarodnoj razmjeni.

Što?
Radionica se bavi osmišljavanjem i oblikovanjem znakova te načinima njihove primjene. Razmatra usmjeravnje u interijeru i eksterijeru, te će sudionici individualno/timski dizajnirati znakove i markirati izložbene cjeline direktno u prostoru.

Cilj
Cilj je radionice potaknuti sudionike na osviješteno i kritičko promišljanje o oblikovanju i primjeni znakova i znakovnih sustava, te da indivudualno/ timski pokušaju razviti aktivan model znaka s potencijalom da se razvije sustav. Rezultati radionice bit ce predstavljeni na izložbi u Galeriji ALU.

Radionicu vodi
doc. Natalija Nikpalj Polondak

Kako se prijaviti?

Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se na mail:
natalija.nikpalj-polondak@zg.t-com.hr
odnosno javiti se direktno voditeljici Nataliji Nikpalj Polondak na 098 686 649.

Zbog prostornih i materijalnih kapaciteta broj studenata je ograničen. Maksimalan broj sudionika je 20.

Vrijeme radnje
petak, 27. 6. 2014
u trajanju od 11:00 do 13:00 h

Radionica traje 3 sata.

Mjesto radnje
Tehnički muzej, Savska 18

Radionica je organizirana u sklopu 49. zagrebačkog salona primijenjenih umjenosti i dizajna. U prilogu je službena PDF objava radionice.

www.49zagrebackisalon.com

Tekst je prenesen iz press materijala događanja.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook