IZLOŽBA 1314 - PRIJAVA RADOVA DO 10. LIPNJA

Objavljeno: 06.06.2014.

Zbog izuzetno velikog interesa produljen je rok za prijavu radova na Izložbu hrvatskog dizajna 1314 do 10. lipnja 2014. do ponoći.

Opći uvjeti za prijavu radova
Na izložbu se prijavljuju radovi iz područja dizajna vizualnih komunikacija, dizajna u digitalnim medijima/dizajna interakcija, industrijskog/produkt dizajna, prostornih i grafičkih intervencija i sistema, modnog i odjevnog dizajna te u kategoriji koncepta, koji su nastali u razdoblju od 18.6.2012. do 2.6.2014. Broj prijavljenih radova nije ograničen.
Pravne osobe i autori (fizičke osobe) koji nisu članovi HDD-a plaćaju pristupnu kotizaciju u iznosu od 350 kn po prijavljenom radu, odnosno 700 kn za seriju radova.
Autori (fizičke osobe) koji su članovi Hrvatskog dizajnerskog društva plaćaju umanjenu pristupnu kotizaciju u iznosu od 200 kn po prijavljenom radu, odnosno 400 kn za seriju radova.
Grupa autora od kojih je barem jedan autor član HDD-a također ima pravo na umanjenu pristupnu kotizaciju u iznosu od 200 kn/400 kn po prijavljenom radu/seriji radova.
Studenti koji nisu članovi HDD-a plaćaju pristupnu kotizaciju za radove nastale pod vodstvom mentora u iznosu od 50 kn po prijavljenom radu, odnosno 100 kn za seriju radova.
Studenti koji su članovi HDD-a ili grupa studenata od kojih je barem jedan član HDD-a oslobođeni su plaćanja pristupne kotizacije za radove nastale pod vodstvom mentora.
Kotizaciju je potrebno uplatiti na žiro račun HDD-a (IBAN HR0624840081100855084) te pod svrhu plaćanja obavezno upisati “Kotizacija za 1314”. Ukoliko ste član HDD-a u pozivu na broj navesti trajni članski broj (u slučaju potrebe kontaktirati tajnistvo@dizajn.hr).

Prijava radova
Prijavnice za sudjelovanje ispunjavaju se elektroničkim putem na www.dizajn.hr. Uz prijavnicu, za svaki rad potrebno je priložiti i digitalne mape, kako je opisano uz svaku pojedinu kategoriju u tekstu raspisa, te skeniranu potvrdu o plaćenoj kotizaciji. Potvrdu je moguće predati i zajedno s dokumentacijom (ispisi radova/originali) za selektiranje najkasnije do posljednjeg dana prijave. Prihvatit će se isključivo radovi predani prema navedenom postupku. Prijavnice se mogu ispuniti zaključno do 10.6.2014. do ponoći.

Upute za prijave studentskih radova:
Zbog tehničkih ograničenja sustava, potrebno je koristiti preglednik Firefox. Kod ispunjavanja prijavnice, potrebno je podatke o autoru upisati pod rubriku suautor, a cijelu rubriku autora ostaviti praznu.

Predaja radova
Osim elektroničke prijavnice za potrebe selektiranja potrebno je dostaviti radove (ispisi radova / originali). Radovi mogu biti poslani poštom, odnosno dostavljeni putem kurirske službe ili osobno. Radovi poslani poštom trebaju imati naznaku “Izložba 1314”, a rok za primanje radova je produljen do srijede 11.6.2014. do 19 sati.
Radovi se zaprimaju radnim danom od 10 – 19 sati, a subotom od 10 - 15 sati, na adresi HDD, Boškovićeva 18, Zagreb.

link na prijavnicu: http://dizajn.hr/?id=1314

Kompletan tekst raspisa možete naći u priloženom dokumentu.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook