Radionica "Uvod u blender" @ #tdzg i Sudnji dan

Objavljeno: 23.04.2014.

Udruga Boonika i Boonar studio, organizatori Sudnjeg dana, festivala kreativnih komunikacija i Tjedna dizajna u Zagrebu, pozivaju sve zainteresirane da se prijave na besplatnu radionicu "Uvod u blender", koja će se održati u Laubi, kući za ljude i umjetnost, u nedjelju, 27. travnja, od 16 do 19 h. Prijave za sudjelovanje na radionici primaju se do 24. travnja 2014. na info@boonar.com.

Blender je besplatan i open source 3D softwareski paket koji podržava 3D modeliranje, compositing, animaciju, renderiranje i praćenje pokreta. Osim toga Blender omogućuje i video uređivanje kao i stvaranje virtualnog svijeta igre. Prilagođen je pojedinačnim korisnicima kao i malim studijima kojima će ovaj jedinstveni paket pomoći u ubrzavanju razvojnih procesa njihovih projekata.

Predavači i voditelji radionice

Miroslav Brozović je diplomirao na Fakultetu Strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, te radi kao vanjski suradnik marketinških agencija. Stručno polje mu je Blender softwerski paket za koji drži predavanja i radionice.

Benjamin Vuković je grafički dizajner, 3D umjetnik i freelancer. Održava predavanja i edukacijske konferencije oko primjene Blender softwarea.

"Uvod u Blender" naziv je radionice na koju vas pozivamo predbilježbom na info@boonar.com do 24.04.2014, a koja će se održati u Laubi, kući za ljude i umjetnost, u sklopu Tjedna dizajna Zagreb.

U radionicu uključen je i poklon - prijatelj festivala Oliver Villar odlučio je pokloniti seriju video tutoriala, pod nazivom Dark Forest, SVAKOM polazniku Blender radionice.

Tekst je prenesen iz press materijala događanja.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook