NOĆ ŽIVIH TALENATA

Objavljeno: 06.04.2014.

16. svibnja 2014. s početkom u 18 sati u hotelu Lone u Rovinju u sklopu festivala Dani komunikacija održat će se Noć živih talenata. Događanje je namijenjeno talentiranim pojedincima iz svih područja kreativnih industrija Hrvatske i regije. Prijave za sudjelovanje primaju se do 5. svibnja!HURA (Hrvatsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje) i Organizacijski odbor festivala Dani komunikacija organiziraju “Noć živih talenata”, projekt namijenjen povezivanju talentiranih pojedinaca iz Hrvatske i regije s kreativnim direktorima renomiranih domaćih marketinških agencija. Cilj ovog projekta je pružanje prilike freelancerima i samostalnim umjetnicima da se svojim radovima predstave potencijalnim poslodavcima i ostvare buduću poslovnu suradnju, a poneki i zaposlenje.

Više informacija o projektu možete pronaći u materijalu u prilogu te na web stranicama www.danikomunikacija.com, a registracija je moguća putem priloženog obrasca.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook