Dizajnerska početnica: Znam znak!

Objavljeno: 25.03.2014.

U subotu, 29. ožujka 2014. s početkom u 10 sati u HDD galeriji, Boškovićeva 18, Zagreb, održat će se radionica za djecu nižih i viših razreda osnovne škole pod nazivom ZNAM ZNAK Radionicu će voditi dizajnerica Maja Matas.

o radionici
Radionica će biti posvećena upoznavanju s elementima i principima dizajna te kako pomoću njih uspješno vizualno predstaviti zadani sadržaj - priču, proizvod ili osobu u obliku znaka. Mali dizajneri će kroz predavanje, igru i kreativni zadatak naučiti kako dizajnirati znak.

uzrast
radionica je namijenjena djeci nižih i viših razreda osnovne škole

voditeljica radionice
Maja Matas magistrirala na Studiju dizajna produkt dizajn, trenutno je doktorantica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Osnivačica je dizajn studija Mint pod čijim imenom djeluje u domeni produkt dizajna i dizajna vizualnih komunikacija, s trenutnom adresom u Ljubljani. Iza sebe ima nekoliko međunarodnih priznanja i redovno sudjeluje na radionicama i konferencijama diljem svijeta.

Molimo vas da potvrdite sudjelovanje na dizajnerskapocetnica@dizajn.hr. U tekstu poruke upišite ime i dob polaznika te kontakt telefon/mobitel.
Broj sudionika je ograničen.

Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 29.03. od 10-12.30 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 28.3.2014. do 16 sati

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

maja subotić
voditeljica projekta Dizajnerske početnice
Hrvatsko dizajnersko društvo

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook