Dizajnerska početnica: reWeave / Tehnika pletenja košara

Objavljeno: 17.03.2014.

U subotu, 22. ožujka 2014. s početkom u 10 sati u HDD galeriji održat će se radionica za djecu viših razreda osnovne škole pod nazivom reBasketry. Radionicu će voditi dizajnerica Tihana Mikša Perković.

o radionici
Polaznici će se upoznati s izradom košara tradicionalnim tehnikama, vrstama sirovina, načinom izrade te njihovom primjenom. Stečena znanja primijenit će da s alternativnim, uglavnom recikliranim, materijalima tehnikom pletenja izrade nove uporabne i funkcionalne proizvode. Na radionicu možete donijeti stare majice i druge odjevne predmete od trikoa i sličnih podatnih materijala kojima ćete novu uporabnu vrijednost.

uzrast
radionica je namijenjena djeci viših razreda osnovne škole

voditeljica radionice
Tihana Mikša Perković magistrirala je na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu te stekla diplomu magistra inženjerka tekstilnog i modnog dizajna. Članica je HDD-a, ULUPUH-a i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika. Od 1994. kontinuirano se bavi modnim dizajnom. Od 1997. bavi se ilustracijom. Do sada je sudjelovala na 11 modnih revija u zemlji i inozemstvu, 32 skupne izložbe i 1 samostalnoj, u zemlji i inozemstvu. Surađuje na kazališnim kostimografijama, te u izradi lutaka. Izrađuje ilustracije za hrvatske nakladnike. Povremeno vodi radionice za djecu. Dobitnica je nagrada za svoj dizajnerski rad. Živi i radi u Zagrebu.

Molimo vas da potvrdite sudjelovanje na dizajnerskapocetnica@dizajn.hr. U tekstu poruke upišite ime i dob polaznika te kontakt telefon/mobitel.
Broj sudionika je ograničen.

Mjesto održavanja: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme održavanja: 22.03. od 10-12.30 sati
Kotizacija za sudjelovanje: 50 kuna
Rok prijave: 21.3.2014. do 16 sati

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

maja subotić
voditeljica projekta Dizajnerske početnice
Hrvatsko dizajnersko društvo

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Flash Playera.

Copyright 2009 Hrvatsko dizajnersko društvo. | web@dizajn.hr | Tel. 098 311 630
Uvjeti korištenja | Impresum | Kontakt | Facebook